A megoldás  Árak  Ügyfélszolgálat 

Kisvállalati
megoldások

Kérdése van?
Tegye fel!

 Név
 E-Mail *
 Telefon *
 Mire kiváncsi? 
* Kérjük, adjon meg elérhetőséget, hogy munkatársunk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot!

Nagyvállalati integrált spam, vírus, phishing szűrés
és hálózatvédelmi rendszer

Idén áprilisban 20. alkalommal rendezték meg a Networkshop szakmai konferenciát. Most mi is ott voltunk, és bemutattuk a NoSpamMail szolgáltatásunkat.

A konferencián elhangzott kérdések, szakmai egyeztetések után végeztünk néhány módosítást rendszerünkön, hogy még jobban meg tudjon felelni szolgáltatásunk a felhasználói igényeknek.

A backscatter spamekről szóló kérdés kapcsán megteremtettük az automatikus email cím ellenőrző mechanizmust, melynek során a NoSpamMail rendszer egy kommunikációs megoldással lekérdezi a levelező szerverről, hogy az adott címzett létezik-e. Amennyiben pozitív választ kap a szűrési-ellenőrzési mechanizmus után a valós leveleket továbbítja a levelező szervernek. Ha nem létező címre érkező spamről van szó, azt az ellenőrzési eljárásnak megfelelően karanténba teszi.

Nézze meg előadásunkat, hogy minél többet tudjon meg a professzionális integrált levelezésvédelemről.


Mi a NoSpamMail?

Egy professzionális, naprakész, költségkímélő integrált spam-, vírus- és phishing szűrő szolgáltatás e-mail szerverekhez, intézmények, vállalatok elektronikus levelező rendszeréhez.

Érdeklik a technikai részletek is? Ismertetőnket 'A megoldás' menüpontban olvashatja!


Kinek ajánljuk?

Minden olyan vállalatnak, szervezetnek és intézménynek, ahol egy központosított, speciális szakértelmet nem igénylő, ám megbízható és hatékony spam, vírus és phishing elleni védelmet szeretnének bevezetni.

Miért költséghatékony?

Egy vállalat, intézmény informatikai rendszere a vállalat, intézmény vérkeringése. Az elektronikus levelezés az idegrendszer. Ezt naprakészen kell karbantartani, még akkor is, ha ez rengeteg pénzbe kerül. Eszközök, licenszek, frissítések, speciális szaktudás. Sajnos ezt nem mindig tudják, hajlandóak ezt az intézmények kifizetni, ami a dolgozók munkavégzését akadályozza.
Kérdezze meg kollégáit, alkalmazottait, hogy hajlandóak lennének-e saját zsebükből kifizetni egyetlen kávé árát havonta, hogy ne kapjanak spameket, levelezésük maximálisan biztonságos legyen?
Mert a NoSpamMail szolgáltatása nem kerül többe egyetlen kávé áránál havonta. Nincs más költség. Nincs szükség eszközök beruházására, licenszdíjakra, drága szakemberekre. Mégis folyamatos és magas szinvonalú a levelezés védelme

Ne feledje: A spam nem ingyenes, csak a címzett fizeti!

Miért a NoSpamMail?

Szolgáltatásunkat a profi infrastruktúra, a jól képzett szakembergárda, a többféle szűrési eljárás alkalmazása, a folyamatos központi felügyelet és a percenként frissülő spam- és vírusellenes adatbázis teszi különlegesen hatékonnyá, és megbízhatóvá. Nem az intézmény, vállalat feladata a folyamatos és speciális szaktudás biztosítása, mégis biztonságban van az elektronikus kommunikácó.
A spamek, vírusok, kártékony tartalmak kint maradnak, míg a hasznos emailek maradéktalanul megérkeznek a felhasználóhoz!


Valid HTML 4.01 Transitional
Copyright © ServeBank Ltd.