A megoldás  Árak  Ügyfélszolgálat 

Kisvállalati
megoldások

Kérdése van?
Tegye fel!

 Név
 E-Mail *
 Telefon *
 Mire kiváncsi? 
* Kérjük, adjon meg elérhetőséget, hogy munkatársunk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot!

Nagyvállalati spam, vírus és phising szűrő email hálózatvédelmi szolgáltatás

A NoSpamMail szolgáltatásával súlyos terheket vehet le az email kiszolgáló rendszer válláról és csökkentheti a levelezéshez használt sávszélességet, erőforrásokat is. Bármilyen levelezőszerverhez, bármennyi email kiszolgáló rendszerhez használható, a felhasználó oldalán nem igényel változtatást.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a NoSpamMail rendszer?

 • Többszintű spam, vírus és phishingvédelmet
  Internet szolgáltatói, és internetes etikett védelmi megoldások
 • Email kiszolgáló infrastruktúra terhelésének csökkentése
  A kéretlen és vírusos levelek kiszűrésével az internetkapcsolat, hálózat valamint az email szerverek, munkaállomások terhelése jelentősen csökken
 • Email szerver független megoldás
  Bármely tipusú, meglévő mail kiszolgáló rendszerhez kapcsolható, állandó frissítés mellett ellátja a vírusszűrés feladatait is
 • Nem kihelyezett email szolgáltatás
  A szűrő rendszer nem tárol leveleket, felhasználói adatokat. A levelezés teljeskörű menedzselése, adminisztrációja az intézmény, vállalat kezében marad.
 • Biztonságos internet kommunikáció
  Ellenőrzött és védett kapcsolat a saját belső hálózat, levelező kiszolgáló és a világháló között
 • Email parkoltatás
  Az elektronikus levelek biztonsági visszatartása arra az esetre, ha a saját mailszerver üzemeltetésében fennakadások történnek

Többszintű szűrési folyamat

 1. Etikett
  A szűrés első szintjén rendszerünk ellenőrzi, hogy a küldő mailszerver betartja-e a netes szabályokat, illetve hogy a beállításai megfelelnek-e a nemzetközi szabványoknak. Egy tipikusan spammelésre létrehozott szerver ugyanis nem szabványos beállításokkal működik, ezzel hamar elárulja magát.
 2. Feketelista
  A világ szakértői nemzetközi adatbázisokban, a folyamatosan frissülő feketelistákon gyűjtik a veszélyes mailszerverek, spammerek és on-line bűnözői körök adait, az innen érkező leveleket a rendszer automatikusan kiszűri.
 3. Szürke lista
  Amikor a központi szűrést végző szerverünkre új címről érkezik e-mail, a szűrő szerver egy ellenőrző üzenet juttat el küldő szervernek azzal a paranccsal, hogy a küldő a szabványoknak megfelelően néhány perc múlva próbálja meg ismét kézbesíteni a kérdéses levelet. Ha a küldő szerver ezt teljesíti, akkor a szűrő továbbengedi levelét az eredeti címre, és a küldő lekerül a szürkelistáról. Ha azonban a válasz elmarad, akkor valószínű, hogy a küldő szerver nem szabványos beállításokkal működik, spammel, ezért az onnan érkező leveleket a szűrő ezentúl nem továbbítja. Ilyenkor a küldő szerver szürkelistára kerül, a jövőben így még gyorsabban kiszűrhetők az onnan érkező kéretlen levelek. A nagyon ritkán rendes szerverek - melyek rosszul vannak konfigurálva - kiszűrését fehér listával lehet megakadályozni.
 4. Tartalomszűrés
  A spamek és vírusok elleni védelem kritikus szakasza ez, egy processzor- és memóriaigényes művelet, amely rendkívüli módon leterheli a levelezőszervert. Ha ránk bízza a spam- és vírusszűrést, speciálisan erre a célra beállított szerverünk a levél tartalma, a csatolmány, a küldő címe és még számos más szempont alapján pontozza a beérkező leveleket. Ha egy levél pontszáma eléri a kritikus szintet, a rendszer spam-nak minősíti és karanténba helyezi, ahonnan később igény szerint előkereshető, vagy végleg törölhető.
 5. Vírusellenőrzés
  Ha egy levél sikeresen átjutott a spamszűrés szintjein, végül még egy alapos vírusellenőrzésen is átesik, mielőtt továbbítanánk a címzett postafiókjába. Ha az ellenőrző e-mail vírust talál egy levélben, akkor nem kézbesíti, hanem karanténba helyezi, védve ezzel a felhasználói munkaállomásokat.
 6. Karanténkezelés
  Amennyiben egy levél fennakadt a szűrési eljáráson, karanténba kerül. Innen egy gombnyomással továbbítható a címzett fiókjába, amennyiben tévesen kiszűrt levélről, vagy éppen egy nem túl jól összeszerkesztett hírlevélről van szó.

Bármilyen mailszerverrel működik

 • A NoSpamMail központi szűrő szervere és ügyfeleink mailszervere hagyományos SMTP protokolon kommunikálnak egymással, így szolgáltatásunk MS Exchange, IBM Lotus Notes, Linux / Unix / Windows alapú mailszervereken egyaránt használható. Másik nagy előnye, hogy az ügyfél oldalán a levelezőszerverre nem kell víruskeresőt és spamszűrőt telepíteni, beállításokkal bajlódni, frissítésekről gondoskodni, ami a konfigurálásban könnyebbséget, az üzemeltetésben pedig kevesebb erőforrás-felhasználást és költségráfordítást igényel.

Biztonságos internet kommunikáció

 • Az ügyfél mailszerverét tűzfallal védjük az internetes veszélyforrásokkal szemben. Mindössze egyetlen portot (SMTP) kell az interneten engedélyezni, és ezt is csak egyetlen szerver, a szűrő szerver felé (IP alapon). Ez javasolt is! Így sok külső támadástól védjük meg a mailszervert, és a belső céges hálózatot.

Központi felügyelet és frissítés

 • A NoSpamMail folyamatos központi felügyelete biztosítja a megbízható és zavarmentes levelezést cégénél. A naprakész frissítésnek köszönhetően mindig aktuális feketelista, vírusadatbázis, korszerű levelező szerver szabályok biztosítják a leghatékonyabb védelmet. A professzionális infrastruktúrának köszönhetően nem kell drága és bonyolult rendszert kiépíteni cégénél, szakértőink mindenről gondoskodnak, így Önnek és munkatársainak több ideje marad az üzletmenetre.

Email parkoltatás (mail relay)

 • Nincs több elveszett levél! Ha mailszervere karbantartás, az internetkapcsolat hiánya, vagy valamilyen hiba folytán nem érhető el, a szűrő szerver akár több napon keresztül is parkoltatja a megszűrt leveleket. Amikor mailszervere ismét elérhető, a szűrő rendszer rendben továbbítja a parkoltatott leveleket. Szervereink a ServerBank professzionális környezetében redundáns internet hozzáféréssel, áramvédelemmel vannak ellátva, így kizárható, hogy akár egyetlen levele is elvesszen karbantartás vagy műszaki hiba miatt,

Valid HTML 4.01 Transitional
Copyright © ServeBank Ltd.