A megoldás  Árak  Ügyfélszolgálat 

Kisvállalati
megoldások

Kérdése van?
Tegye fel!

 Név
 E-Mail *
 Telefon *
 Mire kiváncsi? 
* Kérjük, adjon meg elérhetőséget, hogy munkatársunk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot!

Árak nagyvállalatoknak, intézményeknek

Mivel egy vállalat, intézmény, könyvtár, önkormányzati rendszer a pár száz fős munkahelyektől akár a több tízezer email címet használó oktatási intézményig, nagyvállalatig terjedhet ezért ezeknél a szervezeteknél a NoSpamMail szolgáltatásra egyedi projekt árat állapítunk meg. A díjak függenek a postafiókok, domainek, al-domainek számától, illetve a fizetési ütemezéstől is, de akár már 120 Ft-os havidíjtól elérhető a szolgáltatás felhasználóként.

Amennyiben 100 felhasználóig terjedő kisvállalati, intézményi megoldást keres, itt megtalálhatja kisvállalati csomagjainkat.

Kérje ajánlatunkat

 Név *
 Vállalat, intézmény neve
 E-Mail *
 Telefon *
 Felhasználók száma *
 Domainek, al-domainek száma *
Egyéb kérdés, megjegyzés
* Kérjük, adjon meg elérhetőséget, hogy munkatársunk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot!


IT vállalatoknak, email szolgáltatóknak

A NoSpamMail integrált spam, vírus és phishing szűrő rendszer alkalmas a több százezer email címet, postafiókot üzemltető szolgáltatók hatékony védelmére. Ha Ön IT szolgáltatással foglakozó cége van, akár több ezer domainen is alkalmazhatja rendszerünket, hogy vállalatának ügyfelei is részesüljenek a probléma mentes és biztonságos levelezésben. Ezzel az Ön cége is jobb megítélést fog elérni ügyfeleinél, a konkurenciával szemben.

Ingyenes próbalehetőség

Mivel technikailag nagyon egyszerű a NoSpamMail rendszer bevezetése, gyors és egyszerű lehetősége van, hogy kipróbálja a hatékonyságát.
Nem szükséges a teljes intézmény levelezését rögtön átállítani. Próbálja ki akár csak egy domainen, al-domainen, pár száz felhasználóval. Ha meggyőzte szolgáltatásunk hatékonysága, 1 hónap elteltével a teljes intézményi, vállalati levelezésre alkalmazhatja a szűrő szolgáltatást.

Ha szeretné igénybe venni a próbalehetőséget vagy kérdése van, kérjük keresse munkatársunkat.

Börtsök András

Telefon: 06 1 465 05 03

Valid HTML 4.01 Transitional
Copyright © ServeBank Ltd.