A megoldás  Árak  Ügyfélszolgálat 

Kisvállalati
megoldások

Kérdése van?
Tegye fel!

 Név
 E-Mail *
 Telefon *
 Mire kiváncsi? 
* Kérjük, adjon meg elérhetőséget, hogy munkatársunk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot!

Miért érdemes viszonteladónak lenni?

  • Ha Ön egy informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó cég vezetője, munkatársa tovább növelheti az ügyfelei részére a biztonságos és korszerű szolgáltatások sorát
  • Folyamatos anyagi forrást jelent Önnek, vagy cégének a jutalékból származó bevétel
  • Az Ön cége az elsők között lesz, aki egy professzionális, világszínvonalú szolgáltatást nyújt partnereinek
  • Ha internetes szolgáltatásokkal foglalkozik cége, még magasabb szintű védelmet tud nyújtani ügyfeleinek az internetes levelezésben, és mindezt költséghatékonyan
  • Higyje el! Ügyfelei meghálálják a minőségi szolgáltatást, ezáltal nem csak a noSpammail szolgáltatásainak anyagi forrásaiból részesül, hanem az Ön szolgáltatásait is jobban fogják ügyfelei megbecsülni

Milyen módon szerződik ügyfelem a szolgáltatásra?

A szolgáltatásról szóló szerződést biztosítjuk a viszonteladói partnereink részére. Két módon is lehetséges szerződést kötni. Az egyik esetben az Ön ügyfele közvetlen velünk köt szerződést. A másik lehetőség, hogy az ügyfelével Őn köti közvetlenül a szerződést, így saját kezében tarthat minden kapcsolatot ügyfeleivel. A viszonteladói díjat természetesen mindkét esetben maradéktalanul megkapja Ön.

Hogyan tudom technikailag elindítani ügyfelemnél a szolgáltatást?

Minden szükséges információt biztosítunk Önnek, hogy probléma nélkül tudjon indulni ügyfelénél a szolgáltatás. Egy erre a célra kialakított weboldalon - melyhez csak Ön férhet hozzá - fel tudja venni ügyfelét a rendszerbe. Ezután visszajelzést kap, hogy mikor indulhat a szolgáltatás ügyfelénél.

Milyen adminisztrációs felületet kap ügyfelem?

Természetesen a megrendelt szolgáltatási csomaghoz tartozó minden lehetőséget megkap ügyfele az adminisztrációhoz. Amennyiben Ön saját weboldalán szeretné elhelyezni a noSpammail adminisztrációs felületét, biztosítjuk a megfelő programozói kódot az Őn számára.

Kapok onLine, offLine segédanyagokat, hogy propagáljam a szolgáltatást?

Természetesen! Ha onLine szeretné a szolgáltatást hirdetni, segítünk, hogy a legmegfelelőbb módon tudja weboldalán az információt elhelyezni. offLine reklámozás esetén nyomtatott ismertető anyagot biztosítunk az Ön számára.

Ki tudom próbálni a szolgáltatást, hogy nyugodt szívvel tudjam ügyfeleimnek ajánlani?

Igen. Amennyiben jelentkezik viszonteladónak, egy hónapos próbát biztosítunk Önnek kötelezettségek nélkül. Amennyiben nem tetszik szolgáltatásunk, probléma nélkül visszatérhet régi rendszeréhez. Nem kell megkötnie viszonteladói szerződésünket.

Hogyan lehetek viszonteladó?

Töltse ki az alábbi űrlapot, és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a további egyeztetés végett. Megtudhatja pontosan, hogy mennyit tud keresni, hogyan vezetheti be a szolgáltatást ügyfelénél, valamint hogy milyen segítséget kap a noSpammail szolgáltatás népszerűsítéséhez.

Érdekel a lehetőség, előzetesen jelentkezem

 Cég neve
 Az Ön neve *
 E-mail cím *
 Telefon *
Egyéb kérdés, megjegyzés
* Kérjük, adjon meg elérhetőséget, hogy munkatársunk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot!
Az űrlap kitöltése és elküldése nem minősül szerződésnek vagy megrendelésnek, kötelezetséggel egyik fél számára sem jár. Kizárólag a kapcsolatfelvétel szolgálja.

Amennyiben személyesen szeretne beszélni munkatársunkkal kérem keresse az alábbi elérhetőségeken.

Börtsök András

Tel.: (06-1) 465-0503

Valid HTML 4.01 Transitional
Copyright © ServeBank Ltd.