Hogyan működik?  Csomagok, árak  Gy.I.K.  Ügyfélszolgálat 

Intézmények
Nagyvállalatok

Kérdése van?
Tegye fel!

 Név
 E-Mail *
 Telefon *
 Mire kiváncsi? 
* Kérjük, adjon meg elérhetőséget, hogy munkatársunk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot!

Képzeljen el egy világot spamek, vírusok illetve veszélyes adathalász levelek nélkül!

Gyakran kap kéretlen reklámlevelet?
Alkalmazottai panaszkodnak a spamekre?
A cégének már saját e-mail szervere van?
Maradt már le fontos levélről, mert a spamek megtöltötték a postafiókját?
Kiszámolta már, hogy mennyi időt és pénzt veszít cége a kéretlen levelek miatt?

Idén áprilisban 20. alkalommal rendezték meg a Networkshop szakmai konferenciát. Most mi is ott voltunk, és bemutattuk a NoSpamMail szolgáltatásunkat.

A konferencián elhangzott kérdések, szakmai egyeztetések után végeztünk néhány módosítást rendszerünkön, hogy még jobban meg tudjon felelni szolgáltatásunk a felhasználói igényeknek.

A backscatter spamekről szóló kérdés kapcsán megteremtettük az automatikus email cím ellenőrző mechanizmust, melynek során a NoSpamMail rendszer egy kommunikációs megoldással lekérdezi a levelező szerverről, hogy az adott címzett létezik-e. Amennyiben pozitív választ kap a szűrési-ellenőrzési mechanizmus után a valós leveleket továbbítja a levelező szervernek. Ha nem létező címre érkező spamről van szó, azt az ellenőrzési eljárásnak megfelelően karanténba teszi.

Nézze meg előadásunkat, hogy minél többet tudjon meg a professzionális integrált levelezésvédelemről.

Ha a fenti kérdések közül akár csak egyre is IGEN-el válaszolt, van Önnek egy hasznos ajánlatunk!

Mi a NoSpamMail?

Egy professzionális, naprakész, költségkímélő spam, vírus és phising szűrő szolgáltatás e-mail szerverekhez. Olyan hatékonyan működik, hogy ügyfeleink többsége még a spamek létezéséről is megfeledkezik!Érdeklik a technikai részletek is? Ismertetőnket a 'Hogyan működik?' menüpontban olvashatja!


Kinek ajánljuk?

Minden olyan cégnek, szervezetnek és intézménynek, amely saját e-mail szervert üzemeltet, és gondja akadt a vírusokkal, spamekkel.

Hogyan spórolhat a NoSpamMail-el?

A spamek kézi kiszűrése, átböngészése értékes órákat visz el a munkaidőből, ez éves szinten meglepően nagy kiesést okoz! A telepített spamszűrőkért magas licenszdíjat kell fizetni, a telepítés és karbantartás szakképzett munkatársakat igényel. A NoSpamMail viszont alacsony és tervezhető költséget jelent, emellett profi infrastruktúrával és szakembergárdával gondoskodik a levélszemét és a vírusok, adathalász támadások kiszűréséről!

Ne feledje: A spam nem ingyenes, csak a címzett fizeti!

Internet-szolgáltatóknak és IT-cégeknek

Spamszűrő rendszerünk internet-szolgáltatók, hálózat- és rendszerüzemeltetéssel foglalkozó cégek professzionális rendszereibe is beilleszthető, ezzel is javítva, megbízhatóbbá téve cégének szolgáltatásait!
Bővebben...

Miért a noSpammail?

Szolgáltatásunkat a profi infrastruktúra, a jól képzett szakembergárda, a többféle szűrési eljárás alkalmazása, a folyamatos központi felügyelet és a percenként frissülő spam- és vírusellenes adatbázis teszi különlegesen hatékonnyá, és megbízhatóvá.


Tudta?

Egy felmérés szerint egy átlagos cégnél évente, dolgozónként 2 egész munkanap megy kárba a SPAM-ek miatt.

Le kell-e cserélnem a jelenlegi e-mail szerveremet?

Nem! A SPAMszűrő szolgáltatás minden eddig működő és újonnan üzembe helyezett e-mail szerverrel problémamentesen és biztonságosan együttműködik. Mindegy, hogy Linux, MS Exchange, UNIX, Lotus, stb. levelező és operációs rendszerről van szó.

Más szolgáltatás érdekli?

Igen. Külföldi domain nevet szeretnék regisztrálni.

Valid HTML 4.01 Transitional
Copyright © ServeBank Ltd.