Hogyan működik?  Csomagok, árak  Gy.I.K.  Ügyfélszolgálat 

Intézmények
Nagyvállalatok

Kérdése van?
Tegye fel!

 Név
 E-Mail *
 Telefon *
 Mire kiváncsi? 
* Kérjük, adjon meg elérhetőséget, hogy munkatársunk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot!

Képzeljen el egy világot spamek, vírusok illetve veszélyes adathalász levelek nélkül!

Gyakran kap kéretlen reklámlevelet?
Alkalmazottai panaszkodnak a spamekre?
A cégének már saját e-mail szervere van?
Maradt már le fontos levélről, mert a spamek megtöltötték a postafiókját?
Kiszámolta már, hogy mennyi időt és pénzt veszít cége a kéretlen levelek miatt?

Idén áprilisban 20. alkalommal rendezték meg a Networkshop szakmai konferenciát. Most mi is ott voltunk, és bemutattuk a NoSpamMail szolgáltatásunkat.

A konferencián elhangzott kérdések, szakmai egyeztetések után végeztünk néhány módosítást rendszerünkön, hogy még jobban meg tudjon felelni szolgáltatásunk a felhasználói igényeknek.

A backscatter spamekről szóló kérdés kapcsán megteremtettük az automatikus email cím ellenőrző mechanizmust, melynek során a NoSpamMail rendszer egy kommunikációs megoldással lekérdezi a levelező szerverről, hogy az adott címzett létezik-e. Amennyiben pozitív választ kap a szűrési-ellenőrzési mechanizmus után a valós leveleket továbbítja a levelező szervernek. Ha nem létező címre érkező spamről van szó, azt az ellenőrzési eljárásnak megfelelően karanténba teszi.

Nézze meg előadásunkat, hogy minél többet tudjon meg a professzionális integrált levelezésvédelemről.

Ha a fenti kérdések közül akár csak egyre is IGEN-el válaszolt, van Önnek egy hasznos ajánlatunk!

Mi a NoSpamMail?

Egy professzionális, naprakész, költségkímélő spam, vírus és phising szűrő szolgáltatás e-mail szerverekhez. Olyan hatékonyan működik, hogy ügyfeleink többsége még a spamek létezéséről is megfeledkezik!Érdeklik a technikai részletek is? Ismertetőnket a 'Hogyan működik?' menüpontban olvashatja!


Kinek ajánljuk?

Minden olyan cégnek, szervezetnek és intézménynek, amely saját e-mail szervert üzemeltet, és gondja akadt a vírusokkal, spamekkel.

Hogyan spórolhat a NoSpamMail-el?

A spamek kézi kiszűrése, átböngészése értékes órákat visz el a munkaidőből, ez éves szinten meglepően nagy kiesést okoz! A telepített spamszűrőkért magas licenszdíjat kell fizetni, a telepítés és karbantartás szakképzett munkatársakat igényel. A NoSpamMail viszont alacsony és tervezhető költséget jelent, emellett profi infrastruktúrával és szakembergárdával gondoskodik a levélszemét és a vírusok, adathalász támadások kiszűréséről!

Ne feledje: A spam nem ingyenes, csak a címzett fizeti!

Internet-szolgáltatóknak és IT-cégeknek

Spamszűrő rendszerünk internet-szolgáltatók, hálózat- és rendszerüzemeltetéssel foglalkozó cégek professzionális rendszereibe is beilleszthető, ezzel is javítva, megbízhatóbbá téve cégének szolgáltatásait!
Bővebben...

Miért a noSpammail?

Szolgáltatásunkat a profi infrastruktúra, a jól képzett szakembergárda, a többféle szűrési eljárás alkalmazása, a folyamatos központi felügyelet és a percenként frissülő spam- és vírusellenes adatbázis teszi különlegesen hatékonnyá, és megbízhatóvá.


Tudta?

A SPAM-ek miatt a legnagyobb veszteséget cégeknél a kiesett munkaidő vagy a kevésbé hatékony munka okozza.

Ha mégis kiszűrne a spamszűrő hírlevelet, levelező listáról érkező hasznos e-mailt, meg tudom nézni valahol?

Természetesen. Egy könnyen kezelhető konfigurációs felület áll rendelkezésre, ahol 30 napig tároljuk a kiszűrt leveleket. Innen bármikor elővarázsolható egy esetlegesen tévesen kiszűrt levél.

Más szolgáltatás érdekli?

Igen. Egy nagyon egyszerű tárhely kellene nekem a fényképeim mentésére, megosztására.

Valid HTML 4.01 Transitional
Copyright © ServeBank Ltd.