Hogyan működik?  Csomagok, árak  Gy.I.K.  Ügyfélszolgálat 

Intézmények
Nagyvállalatok

Kérdése van?
Tegye fel!

 Név
 E-Mail *
 Telefon *
 Mire kiváncsi? 
* Kérjük, adjon meg elérhetőséget, hogy munkatársunk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot!

Spam, vírus és phishing szűrő szolgáltatás

Ne tároljon szemetet!

A NoSpamMail azoknak nyújt hatékony segítséget a levélkezelésben, akik saját mail-szervert üzemeltetnek. A vírus- és spam (kéretlen reklámlevél) szűrésnek köszönhetően a fertőzött, illetve haszontalan levelek el sem jutnak a levelezőszerverére, ezzel munka- és processzoridőt, végeredményben pedig pénzt takaríthat meg vállalkozása számára!

A NoSpamMail szolgáltatásával súlyos terheket vehet le a mailszerver válláról és csökkentheti a levelezéshez használt sávszélességet is. Bármilyen levelezőszerverhez, bármennyi e-mail címhez használható, a felhasználó oldalán nem igényel változtatást, nem kell plusz eszközt elhelyezni, működésének egyetlen jele, hogy a postafiókjába ezen túl nem érkeznek kéretlen, vírusos vagy veszélyes adathalász levelek!

A NoSpamMail szolgáltatás olyan megoldásokat alkalmaz, amelyek professzionális szerverközponti környezetben üzemelnek megfelelően.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a NoSpamMail rendszer?

 • Többszintű spam, vírus és phishingvédelmet
  Internet szolgáltatói, és internetes etikett védelmi megoldások
 • Jelentősen kíméli a sávszélességet és a levelező rendszert
  A kéretlen és vírusos levelek kiszűrésével az internetkapcsolat terhelése valamint az mail szerver terhelése jelentősen csökken
 • Mail szerver független megoldás
  Bármely tipusú, meglévő mailszerverhez kapcsolható, állandó frissítés mellett ellátja a vírusszűrés feladatait is. A mail szerver bállításaihoz, azonosítóihoz hozzá sem kell nyúlni, és akár tűzfal mögött is elhelyezhető
 • Bárhol lehet a mail szerver
  A szolgáltatás bárhol egyszerűen használható, legyen levelező szervere akár szerverhotelben, irodájában vagy a cége egyik telephelyén
 • Biztonságos internet kommunikáció
  Ellenőrzött és védett kapcsolat a saját belső hálózat, levelező kiszolgáló és a világháló között
 • Email parkoltatás
  Az elektronikus levelek biztonsági visszatartása karbantartás, szervercsere idejére, vagy arra az esetre, ha a mailszerver üzemeltetésében váratlan fennakadások történnek

Többszintű védelem

Kíméli a sávszélességget és az erőforrásokat

 • A leveleket a központi szűrő szerver ellenőrzi, mielőtt azok az ügyfél postafiókjába kerülnének. Így tényleg csak a hasznos levelek érkeznek meg, melyek egy nagyon fertőzött domain esetében akár a beérkező levelek csupán 5 százaléka. Így több sávszélesség marad a hasznos tartalmaknak és a mailszerver erőforrásait is jelentősen megkíméljük.

Bármilyen mailszerverrel működik

 • A NoSpamMail központi szűrő szervere és ügyfeleink mailszervere hagyományos SMTP protokolon kommunikálnak egymással, így szolgáltatásunk MS Exchange, IBM Lotus Notes, Linux / Unix / Windows alapú mailszervereken egyaránt használható. Másik nagy előnye, hogy az ügyfél oldalán a levelezőszerverre nem kell víruskeresőt és spamszűrőt telepíteni, beállításokkal bajlódni, frissítésekről gondoskodni, ami a konfigurálásban könnyebbséget, az üzemeltetésben pedig kevesebb erőforrás-felhasználást és költségráfordítást igényel.

A világ bármely pontján használható

 • Mail szerverét elhelyezheti az interneten bárhol, földrajzi helytől függetlenül. NoSpamMail szolgáltatásunk független a levelező szerver helyétől, legyen az az irodájában, központi telephelyen, szerverteremben (szolgáltatónál) vagy akár virtuális szerveren.

Biztonságos internet kommunikáció

 • Az ügyfél mailszerverét tűzfallal védjük az internetes veszélyforrásokkal szemben. Mindössze egyetlen portot (SMTP) kell az interneten engedélyezni, és ezt is csak egyetlen szerver, a szűrő szerver felé (IP alapon). Így sok külső támadástól védjük meg a mailszervert, és a belső céges hálózatot.

Központi felügyelet és frissítés

 • A NoSpamMail folyamatos központi felügyelete biztosítja a megbízható és zavarmentes levelezést cégénél. A naprakész frissítésnek köszönhetően mindig aktuális feketelista, vírusadatbázis, korszerű levelező szerver szabályok biztosítják a leghatékonyabb védelmet. A professzionális infrastruktúrának köszönhetően nem kell drága és bonyolult rendszert kiépíteni cégénél, szakértőink mindenről gondoskodnak, így Önnek és munkatársainak több ideje marad az üzletmenetre.

Email parkoltatás (mail relay)

 • Nincs több elveszett levél! Ha mailszervere karbantartás, az internetkapcsolat hiánya, vagy valamilyen hiba folytán nem érhető el, a szűrő szerver akár több napon keresztül is parkoltatja a megszűrt leveleket. Amikor mailszervere ismét elérhető, a szűrő rendszer rendben továbbítja a parkoltatott leveleket. Szervereink a ServerBank professzionális környezetében redundáns internet hozzáféréssel, áramvédelemmel vannak ellátva, így kizárható, hogy akár egyetlen levele is elvesszen karbantartás vagy műszaki hiba miatt.

Mennyibe kerül?

Tudta?

A SPAM-ek az internet szolgáltatóknak és a felhasználóknak is jelentős kárt okoznak, foglalják a sávszélességet amely sokszor plusz beruházásokat igényel.

Ideszállítanak egy külön szervert, ha igénybe veszem a szolgáltatást?

Nem szállítunk. A noSpammail szolgáltatás egyik lényege, hogy a spamszűrés, vírusellenőrzés szervertermi környezetben elhelyezett nagyteljesítményű kiszolgálókon történik. Ezáltal a forgalomnak, illetve a mail szerver munkájának jelentős részét erre a célra kialakított rendszer végzi, kímélve ezzel a helyi e-mail kiszolgáló erőforrásait, internet hozzáférését, sőt az ügyfél áramfogyasztását is.

Más szolgáltatás érdekli?

Igen. Kellene nekem nagyméretű tárhely, adataim mentésére.

Valid HTML 4.01 Transitional
Copyright © ServeBank Ltd.